Klaus Iohannis ia distanţă de PNL şi Ludovic Orban: Nu am girat eu racolările de primari

Klaus Iohannis ia distanţă de PNL şi Ludovic Orban: Nu am girat eu racolările de primari

Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro

Preşedinte Klaus Iohannis s-a declarat ofensat când a fost întrebat de ce a girat racolările de primari şi parlamentari de către PNL. Mai mult, acesta a declarat că nu are nicio legătură cu vreun partid, deşi acesta a participat la numeroase evenimente ale PNL în fosta campanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu le-am girat. Ci dimpotrivă, m-a exprimat împotriva traseismului politic. Eu nu am autoritatea să spun unui poltiician ce să facă. Fiecare va trebui să explice de ce a trecut de la un partid la altul”, a declarat Klaus Iohannis, după ce a fost întrebat de ce a girat traseismul politic. 

Mai mult, şeful statului a considerat întrebarea tendenţioasă, fiind de părere că el nu are nicio legătură cu ceea ce a făcut PNL. Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, de la social-democraţi au plecat la PNL aproape 100 de primari. Potrivit unor surse liberale, PNL a reuşit să ia în jur de 150 de primari care până de curând au fost pe listele altui partid aleşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările