Ionuţ Moşteanu: Dacă stabilim să mergem împreună în continuare, vom face şi o nominalizare de ministru la Sănătate

Ionuţ Moşteanu: Dacă stabilim să mergem împreună în continuare, vom face şi o nominalizare de ministru la Sănătate

Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR_PLUS. FOTO Inquam Photos

Ionuţ Moşteanu, purtător de cuvânt al USR-PLUS şi lider al deputaţilor, a declarat că formaţiunea pe care o reprezintă urmează să facă o propunere pentru Ministerul Sănătăţii, după ce este stabilit modul în care continua coaliţia de guvernare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„După ce vom stabili cum şi dacă reuşim să mergem împreună în continuare vom face şi o nominalizare pentru portofoliul Ministerului Sănătăţii”, a declarant Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR-PLUS

Purtătorul de cuvânt alformaţiunii mai spune că trebuie restabilite nişte reguli. „Iată că patru luni mai târziu vedem că trebuie clarificat modul de lucru în coaliţie” a mai explicat USR-istul.

Întrebat dacă ar fi de acord ca Vlad Voiculescu să facă parte din echipa noului ministru al Sănătăţii având în vedere gafele făcute, acesta a răspuns că nu ştie politician care să nu fi făcut gafe. 

Despre continuarea colaborării cu Florin Cîţu, Ionuţ Moşteanu a răspuns că în cazul în care există reciprocitate se poate merge înainte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările