Gabriela Firea, noi critici la adresa Guvernului: „Mint, se ameninţă între ei şi falsifică documente publice”

Gabriela Firea, noi critici la adresa Guvernului: „Mint, se ameninţă între ei şi falsifică documente publice”

Gabriela Firea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea este de părere că partenerii de coaliţie au doar interese proprii, mint, se ameninţă între ei şi falsifică documente publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriela Firea îi acuză pe guvernanţi că sunt capabili să recugă la orice mijloace pentru a-şi satisface interesele politice.

«Este deplorabil cum „partenerii” acestei coaliţii nocive de guvernare sunt capabili să recurgă la orice mijloace – de la minciună şi manipulare până la falsuri oribile şi uz de fals -, pentru interesul LOR politic. Nu doar că i-au minţit pe români şi au măsluit datele pandemiei, dar acum au ajuns să se mintă şi să se ameninţe unii pe alţii, în interiorul guvernării şi să falsifice documente publice», a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea mai susţine că din cauza guvernanţilor ţara nostră se degradează.

„România continuă să se degradeze grav, nu doar economic, medical şi social ci şi instituţional-moral în guvernarea actualei coaliţii PNL-USRPLUS-UDMR. Milioane de oameni suferă, o duc din ce în ce mai rău, în timp ce şmecherii puterii se bat pe ciolan, disperaţi să-şi umfle buzunarele”, a precizat Firea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările