Deputat PSD, mesaj către Florin Cîţu: „Că eşti mincinos şi hoţ, nu mai e un secret pentru nimeni! Cel mai grav e că eşti pus pe prăduit România”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Daniel Zamfir îl atacă pe ministrului Finantelor Florin Cîţu, pe care îl acuză de hoţie şi minciună, susţinând că intenţionează să vândă companiile de stat. „Că eşti mincinos şi hoţ, nu mai e un secret pentru nimeni! Cel mai grav e că eşti pus pe prăduit România”, a scris Zamfir pe Facebook.

„Spun de multă vreme că ceea ce face Cîţu, e premeditat. Continuă să se imprumute fără măsura ca să ajungem, fie la un acord cu FMI, fie să fim nevoiţi să vindem CEC-ul- auditul deja a fost terminat şi e pregătit de vânzare-Hidroeletrica sau Portul Constanţa. Oamenii ăstia vor să prăduiască tot! Îşi urmăresc planul PAS cu PAS! Cum e cu cel mai mare program de relansare economică? E un mare fâs! Suntem la coada Europei! Eşti un mare mincinos, dle Cîţu! Că esti mincinos şi hot, nu mai e un secret pentru nimeni! Cel mai grav e că eţti pus pe prăduit România!”, a scris senatorul PSD Daniel Zamfir, pe Facebook.

România, printre cele mai mici programe anticriză din regiune

Reacţia senatorului vine după ce economistul-şef pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucşa, a aratătat că România are al doilea cel mai mic pachet de măsuri anticriză, cam 4,8% din PIB.

Cel mai bun pachet de relansare îl are Cehia, de 23,5% din PIB. Doar Rusia stă mai prost decât România, pentru că are un program slab din care nu a implementat nimic.

„Dacă ar fi să pun în balanţă dimensiunea şi diversitatea programelor, aş spune că ţările care ies în evidenţă la noi în regiune sunt Polonia şi Slovenia cu nişte programe destul de stufoase ca număr de măsuri, dar şi de dimensiune suficient de mare pentru economie”, explică Dan Bucşa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite