Cosette Chichirău nu mai candidează pentru şefia USR-PLUS Iaşi. Cum motivează decizia

Cosette Chichirău nu mai candidează pentru şefia USR-PLUS Iaşi. Cum motivează decizia

Cosette Chivhirău, deputat al USR-PLUS şi şefă a filialei Iaşi. FOTO Facebook Cosette Chichirău

Deputatul Cosette Chichirău nu mai candidează pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei judeţene a USR-PLUS Iaşi, decizia sa fiind motivată de faptul că ar vrea să se concentreze pe munca de la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu nu voi candida. E un mandat de 2 ani, aceasta este recomandarea biroului permanent naţional. Va fi un mandat administrativ, axat pe construcţia filialelor, în contextul procesului de fuziune. Eu am să mă concentrez pe partea de lobby, la Bucureşti“, a spus Cosette Chichirău pentru „Ziarul de Iaşi”.

Întrebată dacă va candida la Congresul naţional al USRPLUS din toamnă, Chichirău a precizat că are în plan o astfel de intenţie, respectiv o candidatură pentru o funcţie în biroul naţional de conducere.

Potrivit sursei citate. favorit în a prelua conducerea organizaţiei judeţene Iaşi este subprefectul Ştefan Tănase, un apropiat al deputatului. „E o variantă“, a admis Chichirău. Până în prezent nu este anunţat niciun candidat intern care să provină din „aripa PLUS”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările