Ciucă: Nu sunt membru cu vechime, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa luat prizonier de grupurile din partid

Ciucă: Nu sunt membru cu vechime, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa luat prizonier de grupurile din partid

Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / George Calin

Prim-ministrul Nicolae Ciucă, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, a precizat, în discursul său pentru poziţia de numărul unu din partid, faptul că nu va permite să fie luat prizonier de grupurile din formaţiune, după ce Dan Motreanu, liderul PNL Giurgiu, a subliniat că există acest pericol, iar unii foşti preşedinţi au reuşit să evite acest lucru, dar alţii nu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Forţa partidului e dată de primari, de consilieri, de preşedinţii de CJ, de senatori şi deputaţi, dar mai ales de toţii membrii PNL. E adevărat, nu sunt membru cu vechime în politică, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa prizonier”, a declarat Nicolae Ciucă, candidat pentru şefia, într-un răspuns la avertismentul colegului Dan Motreanu, de a evita susţinerea unor bisericuţe din PNL. 
 
„Sunt pregătit să-mi asum această funcţie pentru că am încredere în experienţa dumneavoastră”, a completat premierul Nicolae Ciucă, referindu-se la experienţa prim-vicepreşedinţilor şi a lui Dan Motreaunu. Mai mult, liderul de la Palatul Victoria a subliniat că PNL şi el vor lua măsurile potrivite pentru români, astfel încât să existe o stăvilire a impactului creşterilor preţurilor la alimente şi carburant. 


Anterior, Dan Motreanu, şef al PNL Giurgiu (una din cele mai performante filiale) şi susţinător al moţiunii Ciucă, îl avertizase pe Ciucă: „Trebuie să ştim clar că PNL a avut atât lideri cu carieră politică pronunţată, dar şi cu carieră administrativă”, a declarat Dan Motreanu, care a avertizat că mereu a existat pericolul atragerii şefului formaţiunii de către diferite grupuri din partid. Motreanu a dat exemplele lui Theodor Stolojan şi Klaus Iohannis care au reuşit să menţină un PNL în echilibru. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările