Ciolacu recunoaşte înfrângerea PSD: Nu avem 233 de voturi acum. Eu am spus că dacă se va da un vot vor fi 250. Nu s-a dat votul

Ciolacu recunoaşte înfrângerea PSD: Nu avem 233 de voturi acum. Eu am spus că dacă se va da un vot vor fi 250. Nu s-a dat votul

Marcel Ciolacu PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a recunoscut faptul că PSD nu a reuşit să strângă 233 de voturi pentru cvorumul de şedinţă, însă a subliniat că, dacă ar fi reuşit acest lucru ar fi demis Guvernul Orban cu 250 de voturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Au lipsit trei medical şi 2 nemotivaţi. Voi supune Consiliului Naţional Politic excluderea tuturor celor cinci. Cel mai bine e să vină cu precizări în interiorul partidului”, a declarat Marcel Ciolacu fiind întrebat despre absenţele parlamentarilor PSD. 
 
Liderul PSD a dat vina pe PNL pentru lipsa cvorumului. „A fost o strategie de a nu se face cvorum. Eu am spus că dacă se va da vot vor fi 250 de voturi. Nu s-a dat vot”, a continuat preşedintele social-democrat. 
 
În final, Marcel Ciolacu a recunoscut faptul că PSD nu reuşeşte să strângă aleşii pentru cvorum. „Acum PSD nu are 233 de voturi. Am încercat să facem o majoritate”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările