Ciolacu: „În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situaţie. Voi plăti amenda şi îmi voi asuma fapta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Marcel Ciolacu susţine că în noaptea de Înviere va merge la biserică, indiferent de restricţiile de circulaţie care ar putea fi impuse în perioada sărbătorilor Pascale. Liderul PSD a spus că este un obicei de la care nu se abate încă din copilărie şi este dispus să plătească o eventuală amendă, ca urmare a încălcării restricţiilor.

„În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situaţie. Anunţ public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil...”, a declarat liderul PSD duminică, la Antena 3.

El şi-a explicat decizia, declarându-se gata să plătească amenda pentru o eventuală sancţionare, ca urmare a încălcării restricţiilor de circulaţie.

Ciolacu a insistat că este vorba despre o opţiune personală, care nu implică partidul său.

„Una e să duc partidul într-o direcţie - lucru care s-a mai întâmplat şi la PSD, şi la alte partide - şi să îl folosesc ca instrument, după hachiţele mele, şi alta este decizia mea personală... Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică”, a spus liderul PSD.

Întrebat ce se va întâmpla dacă va fi oprit de poliţie pentru încălcarea interdicţiei de circulaţie după ora 22: „Voi plăti amenda, ca orice cetăţean. Ce, ar fi prima oară? Voi plăti amenda şi îmi voi asuma fapta”, a răspuns el.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite