Bărbatul de stat al PSD, Petre Daea, întrebat ce înseamnă Guvern impotent: Nu cunosc acest cuvânt

Bărbatul de stat al PSD, Petre Daea, întrebat ce înseamnă Guvern impotent: Nu cunosc acest cuvânt

Petre Daea, unul dintre bărbaţii de stat ai PSD

Întrebat ce înseamnă o  „guvernare impotentă”, sintagmă folosită de Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a răspuns că nu cunoaşte acest cuvânt: impotent.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Impotent, nu cunosc acest cuvânt”, a spus Petre Daea, înaintea CEx al PSD de la Parlament, întrebat ce înseamnă un Guvern impotent.

Reacţia vine în contextul în care preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, într-un interviu acordat Mediafax, că Executivul funcţionează din inerţie şi nu vrea să facă parte dintr-o „guvernare impotentă”.

Liderii PSD se reunesc vineri în şedinţa Comitetului Executiv, pentru a pune la punct organizarea Congresului de sâmbătă. Alte tema de discuţie: propunerile de miniştri pe care Viorica Dăncilă urmează să le trimită la Cotroceni, alianţa cu ALDE şi problema majorităţii parlamentare, în condiţiile în care PSD a mai pierdut un senator. „Organizaţia PSD Olt va face campanie pentru candiatul PSD", a spus Paul Stănescu, aflat în relaţii reci cu Dăncilă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: