Are loc sau nu Diana Şoşoacă în PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu si Paul Stanescu, doi dintre liderii PSD FOTO Inquam Photos
Marcel Ciolacu si Paul Stanescu, doi dintre liderii PSD FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că nu a existat nicio discuţie în interiorul partidului privind cooptarea Dianei Şoşoacă, dar nu a văzut „derapaje” ale senatoarei, despre care a afirmat că e „o apărătoare a unor drepturi cetăţeneşti”.

„Nu cred că doamna Şoşoacă poate să strice relaţiile PSD cu internaţionala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetăţeneşti, dar nu a existat această discuţie. Nu mă pot ante-pronunţa. Nici dânsa nu şi-a manifestat intenţia.”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu la DC News.

Diana Şoşoacă este senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR. „Domnia sa a refuzat sistematic să acţioneze, atât în parlament, cât şi în spaţiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum şi cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Şoşoacă Ivanovici îşi exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, anunţa partidul, la începutul lunii februarie. 

În ultimul timp, Diana Şoşoacă s-a evidenţiat ca una dintre cele mai vocale persoane din Parlament pe tema măsurilor din pandemie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite