Antonescu, despre candidatura lui Becali pe listele PNL: Eu personal sunt de acord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele interimar Crin Antonescu
Preşedintele interimar Crin Antonescu

Președintele PNL Crin Antonescu recunoaște că Gigi Becali va candida din partea liberalilor pentru un loc în Parlamentul României. Finanțatorul Stelei a declarat că luni va merge la organizația PNL din sectorul 6, ca să se înscrie în partid.

"Dacă George Becali va candida pentru un loc din partea PNL, asta este o formalitate. Important este dacă suntem de acord la nivelul USL și la nivelul PNL. Eu personal sunt de acord", a declarat liderul liberal la Antena 3.

Antonescu a ținut să sublinieze că o decizie oficială va fi luată în urma dezbaterilor din interiorul forurilor USL și PNL.

Liderul liberal a mai ținut să precizeze că n-a avut nicio discuție cu Becali despre finanțarea PNL, menționând că latifundiarul "va face același efort financiar ca orice alt candidat, strict pentru candidatura sa". "Nu i-a cerut nimeni bani, nu s-a discutat despre bani", a mai spus Antonescu.

În urmă cu câteva zile, George Becali a declarat că este dispus să plătească 10 milioane de euro pentru ca Crin Antonescu să iasă președintele României.

Întrebat dacă va deveni membru PNL, Becali a răspuns: "Luni dimineața voi lua legătura cu dl Mănescu și mă voi înscrie ca simplu membru PNL în organizația Sector 6".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite