Primele imagini cu momentul prăbuşirii avionului miliardarului Dan Petrescu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto EPA-EFE
Foto EPA-EFE

Momentul prăbuşirii avionului lui Dan Petrescu a fost surprins de camera de bord a unei maşini care circula duminică după-amiază pe o şosea din apropierea locului unde urma să se producă accidentul aviatic.

În imaginile publicate de Corriere della Seraşi  se observă aeronava lui Dan Petrescu care se îndreaptă aproape perpendicular către sol. În videoclip este surpins  chiar şi momentul în care aeronava se izbeşte cu viteză de clădire şi se ridică un nor mare de fum negru şi gros.

De altfel, miliardarul român care a murit în accidentul aviatic din Italia şi care conducea aparatul de zbor, a cerut să revină pe aeroport la câteva minute de la decolare, potrivit „Corriere della Sera”, care a publicat ultima convorbire cu turnul de control. Între timp, cutia neagră a avionului a fost recuperată, iar procurorii au găsit şi imagini de pe camerele de supraveghere, care surprind momentul impactului. 

Sistemele de monitorizare a zborurilor arată că avionul înmatriculat în România a avut probleme la câteva minute de la decolare. A deviat de la traseu, iar asta le-a atras atenţia controlorilor de trafic.

Click pe imagine pentru a vedea momentul prăbuşirii
 

Avion Dan Petrescu

În accidentul aviatic de duminică după-amiază din Milano, şi-au pierdut viaţa miliardarul Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani,  soţia sa, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani)  şi fiul lor, Dan Ştefan Petrescu (30 de ani).

Potrivit „Corriere della Sera”, celelalte victime sunt Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988, soţia sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescu, fiica de 34 de ani a fostului comentator de Formula 1, Dan „Miki” Alexandrescu, şi fiul lor, Raphael, născut la Milano, pe 16 ianuarie 2020.

În tragedie s-a stins şi Miruna Anca Wanda Lozinschi, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline şi bunica lui Rafael.

Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, 36 de ani, un prieten canadian al lui Dan Petrescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite