Nicu Maharu a murit. Interlopul avea cancer

Nicu Maharu a murit. Interlopul avea cancer

Nicu Maharu

Nicu Maharu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România, a murit în dimineaţa zilei de 21 martie după ce mai bine de un an s-a luptat cu cancerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolae Molea, cunoscut în lumea interlopă drept Nicu Maharu, a murit. Bărbatul suferea de cancer, boală pe care a depistat-o după ce în 2017 a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă. 

În urma unor analize mai amănunţite, medicii au descoperit că avea o tumoare la cap şi suferea de diabet. În ultimele luni, starea de sănătate i s-a înrăutăţit, iar medicii nu au mai putut face nimic. 

Nicu Maharu, supranumit „regele petrecerilor“, a devenit un adevărat personaj monden graţie relaţiei de 11 ani cu Simona Sensual. 

„A murit Nicu Maharu, un bun prieten şi un om de milioane. Condoleanţe drag prieten şi nu te vom uita niciodată cei care te-am cunoscut. Ai fost o legendă vie în Capitală. Nu pot să cred că ai plecat de printre noi. Ai lăsat durere imensă pentru cei care te-au cunoscut personal. Să îţi fie ţărână uşoară, Dumnezeu să te odihnească în pace”, este unul dintre mesajele lăsate de cunoscuţi pe pagina de Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: