Fugarul Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI condamnat la închisoare, s-a predat Poliţiei italiene, în Bari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Dragomir  FOTO InquamPhotos / Octav Ganea
Daniel Dragomir  FOTO InquamPhotos / Octav Ganea

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani şi pe al cărui nume era emis un mandat european de arestare, s-a predat la o secţie de poliţie din Bari.

„În dimineaţa de 4 februarie 2021, Poliţia Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Sirene, de către autorităţile italiene, că, în cursul zilei de ieri un bărbat, de 42 de ani, urmărit la nivel internaţional, s-a prezentat la o secţie de poliţie din Bari, însoţit de avocatul ales. Acesta a fost depus în Penitenciarul din Bari, în aşteptarea prezentării în faţa instanţei de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul Bucureşti”, anunţă IGPR.

Bărbatul este fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir condamnat la închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

În baza datelor furnizate de autorităţile din Italia, a fost informată instanţa de judecată din România, care a emis mandatul european de arestare, pentru a traduce şi transmite acest mandat către instanţa care va judeca şi dispune asupra predării către România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite