Cîţu, după tragedia de la Spitalul Victor Babeş: „Reprezentanţii statului fug de comunicare în astfel de momente”

Cîţu, după tragedia de la Spitalul Victor Babeş: „Reprezentanţii statului fug de comunicare în astfel de momente”

Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţi a declarat, luni seară, că în timp ce speră că incidente precum cel de la Spitalul Victor Babeş nu se vor mai repeta, nu poate garanta acest lucru. Acesta a mai spus că se încearcă suplimentarea paturilor de ATI şi că soluţia pentru revenirea la normal este vaccinarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu putem garanta că astfel de accidente nu se vor mai întâmpla, dar sper că nu se va mai întâmpla aşa ceva. A început deja o anchetă şi mă voi asigura că va fi una transparantă, iar cei vinovaţi vor răspunde”, a declarat premierul Florin Cîţu, luni seară, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Acesta spune că a organizat conferinţa de presă pentru că este nevoie de comunicare.

„De ce am ieşit în această seară. Am văzut că administratorii sau reprezentanţii statului fug în aceste momente, fug de comunicare. Cetăţenii au nevoie să comunicăm mai mult în aceste momente. Au nevoie să venim să le explicăm, de aceea l-am adus în această seară lângă mine pe domnul Arafat. Să explice exact ce s-a întâmplat, o să răspundă la întrebări, o să spună ce ştim până acum.

Nu trebuie să mai fugim de comunicare. Trebuie să venim, să comunicăm transparent românilor, de fiecare dată. În continuare vom pune resurse şi vom încerca să avem mai multe paturi de terapie intensivă, aşa cum am cerut acum două luni de zile, pentru că în continuare suntem în această luptă cu pandemie”, a mai spus Cîţu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările