Escroci la 20 de ani. Cum au fost înşelaţi 243 de români naivi cu locuri de muncă în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înşelăciuni cu locuri de muncă în străinătate
Înşelăciuni cu locuri de muncă în străinătate

Doi tineri de 18 şi 21 de ani sunt suspectaţi de Poliţia Capitalei că ar fi înşelat peste 200 de persoane promiţându-le locuri de muncă în străinătate în schimbul unor sume de bani. Comisionul de intermediere ar fi fost între 200 şi 500 de lei. Prejudiciul total calculat de anchetatori este de aproximativ 100.000 de lei.

„În urma investigaţiilor desfăşurate a rezultat faptul că tinerii au indus în eroare 243 de persoane vătămate din Bucureşti şi din ţară, determinându-le să le remită diverse sume de bani, prejudiciul total creat fiind estimat la suma de 100.000 de lei", arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, potrivit agenţiei News.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, suspecţii au postat o serie de anunţuri pe un site specializat în mica publicate pe internet. În textul publicat, ei susţineau că reprezintă o firmă de recrutare a forţei de muncă în străinătate şi întocmesc dosarele pentru angajare.

Suspecţii se aflau, în jurul ore 12.00, la audieri la Secţia 19 de poliţie şi urmează ca anchetatorii să decidă dacă va fi emisă o ordonanţă de reţinere şi implicit dacă se va solicita Judecătoriei Sectorului 5 arestarea preventivă a acestora

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite