Darius Vâlcov pierde procesul cu Poliţia Argeş. A chemat în instanţă IPJ după ce i s-a reţinut permisul de conducere

Darius Vâlcov pierde procesul cu Poliţia Argeş. A chemat în instanţă IPJ după ce i s-a reţinut permisul de conducere

Darius Vâlcov, fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă a pierdut procesul prin care a contestat suspendarea permisului de conducere. El a dat în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş după ce a fost amendat cu 1305 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru ca a depăşit viteza legală. Decizia nu este definitivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vâlcov are posibilitatea să facă apel în termen de 30 de zile de la pronunţare.

Acesta a fost prins conducând cu 116km/h în localitate. Vâlcov a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile şi s-a ales cu o amendă de 1.305 de lei după ce, în luna martie, a fost prins de poliţiştii din Argeş depăşind viteza maximă admisă în localitate.

Vâlcov se afla la volanul unui autoturism Volkswagen pe drumul naţional DN 65, care face legătura între Slatina şi Piteşti, când a fost depistat de radar în satul Cerbu din comuna argeşeană Albota având 116 km/oră, cu 66 kilometri peste viteza maximă în localitate.

El s-a ales cu o sancţiune contravenţională de 1.305 lei şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehiculele pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Darius Vâlcov - eminenţa cenuşie a programului economic al PSD şi artizan al mai multor măsuri economice controversate - a dispărut din spaţiul public imediat după încarcerarea lui Liviu Dragnea, când a fost schimbat de Viorica Dăncilă din funcţia de consilier.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: