Cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dincă la anchetă, când a fost întrebat de ce a comis crimele. Precizările primului său avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dincă, crede că acesta a avut mustrări de conştiinţă şi de aceea a cedat, într-un final, în faţa anchetatorilor şi a început să colaboreze cu aceştia.

Avocatul Bogdan Alexandru crede că toate discuţiile pe care el le-a avut cu Gheorghe Dincă l-au făcut pe acesta să facă mărturii în cadrul anchetei, conform digi24.ro

„Pot să presupun că discuţiile purtate cu el sambătă şi duminică (imediat după reţinerea lui Gheorghe Dincă - n.n.) l-au determinat să recunoască o stare de fapt care rezulta din probe... La acel moment nu erau suficiente probe în cazul primei fete, Luiza. Dânsul cred că a avut şi mustrări de cunoştinţă”, a declarat la Digi24 Bogdan Alexandru.

Avocatul a mai spus că l-a reprezentat pe Gheorghe Dincă de sâmbătă până joi, când au fost audiate la Caracal soţia şi fiica acestuia, cu care, de altfel, a avut şi el discuţii. Alexandru a spus că în baza a ceea ce ştie despre Dincă şi din discuţiile purtate cu familia i-a făcut un profil care nu corespunde cu informaţiile promovate de anumite persoane apropiate sau mai puţin apropiate anchetei.

„Am fost curios ca să aflu... Am vorbit cu soţia, cu fiica şi cu unul din fiii lui. Nu a fost aşa cum s-a auzit... A fost un tată bun, care a muncit şi care a avut grijă de familia lui. Fiica lui a spus că s-a ocupat de educaţia lor şi a luptat foarte mult ca toţi copiii lui să facă studii superioare. Cu doi din ei a şi reuşit”, a spus Bogdan Alexandru.

În cele şase zile în care l-a reprezentat, Bogdan Alexandru nu a identificat niciun indiciu care să susţină ideea că Gheorghe Dincă ar fi lucrat cu o reţea de trafic de persoane.

Bogdan Alexandru spune că Gheorghe Dincă a fost întrebat de către anchetatori de ce a săvârşit crimele, iar răspunsul acestuia a fost ciudat. 

„Nu-şi poate explica ce s-a întâmplat cu el, a avut momente de furie în care pur şi simplu nu a mai judecat”, a spus avocatul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite