Avion Blue Air depresurizat înainte de aterizarea pe Aeroportul Otopeni. Pasagerii spun că măştile de oxigen nu au funcţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO boardingpass.ro
FOTO boardingpass.ro

Un Boeing 737 Blue Air care zbura duminică după-amiază pe ruta Praga – Bucureşti s-a depresurizat înainte de aterizare. Avionul implicat în acest incident este un Boeing 737-500 înmatriculat YR-AME, anunţă boardinpass.ro.

Avionul efectua  zborul Blue Air 0B180 Praga – Bucureşti, însă cu aproximativ 30 de minute înainte de aterizare măştile de oxigen pentru pasageri au fost activate din cauza depresurizării avionului.

Piloţii au coborât avionul în câteva minute de la altitudinea de 35000 la 6650 de picioare.

Mai mulţi pasageri care se aflau la bordul avionului au declarat că măştile de oxigen nu au funcţionat, potrivit boardingpass.ro.

A fost o “depresurizare bruscă, ne dor încă urechile… un sunet ciudat în spate.. apoi un aer cald cu un miros de încins,” ne transmite Cristian Anghel, unul dintre pasagerii care se aflau la bordul avionului.

Din datele înregistrate de Flightradar24, se pare că depresurizarea s-a înregistrat în timp ce avionul traversa Carpaţii, la nord de Râmnicu Vâlcea.

În urma acestui incident niciun pasager nu a fost rănit, iar avionul a aterizat la ora locală 18:25 la Bucureşti OTP în siguranţă. Numărul pasagerilor care se aflau la bordul avionului nu este cunoscut. Avionul a rămas la sol după acest incident.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite