Loteria Română, anunţ despre agenţii pe perioada stării de alertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile loto ale Loteriei Române vor rămâne închise, jocurile online urmând să fie lansate etapizat, a anunţat compania prin intermediul unui comunicat.

Loteria Română a emis un comunicat prin care anunţă că agenţiile loto rămân în continuare închise, până la o nouă decizie a autorităţilor. ”În ceea ce priveşte informaţiile eronate şi vădit tendenţioase apărute în câteva publicaţii online, conform cărora Loteria Română ar încălca legislaţia stării de alertă, vă comunicăm că instituţia noastră a respectat prevederile legale şi dispoziţiile impuse prin Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. În acest sens, subliniem încă o dată că agenţiile loto rămân în continuare închise până la noi dispoziţii ale autorităţilor.

C.N. „Loteria Română” S.A. vă informează că, urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor.

„C.N. ”Loteria Română” S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online. Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc”, se arată în comunicat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite