VIDEO Pasajul Ciurel, eşec după eşec. Autobuzele nu au loc să vireze şi sunt obligate să urce pe trotuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzul este obligat să urce pe trotuar pentru a efectua virajul pentru urcarea pe Pasajul Ciurel FOTO Captura Facebook
Autobuzul este obligat să urce pe trotuar pentru a efectua virajul pentru urcarea pe Pasajul Ciurel FOTO Captura Facebook

Pasajul Ciurel se dovedeşte a fi un eşec pe toate planurile. După ce locuitorii din zonă au fotografiat maşinile stând bară la bară pe pod şi au glumit că Primăria a inaugurat de fapt „cea mai mare parcare suspendată”, un cetăţean a filmat momentul în care un autobuz este forţat să urce pe trotuar pentru a vira pe o bretea a celui mai recent proiect de infrastructură al Bucureştiului.

Bretelele pentru accesul pe Pasajul Ciurel, inaugurat săptămâna trecută, se dovedesc a fi prea înguste pentru autobuze. Autovehiculele sunt obligate să urce pe trotuar pentru a putea vira, la urcarea pe Pasaj, arată o filmare distribuită de un cetăţean.

Cel mai recent proiect de infrastructură al Bucureştiului a picat primul său test major, încă în prima zi lucrătoare de la inaugurare. Luni, toate cele trei benzi de circulaţie care vin de pe Splaiul Independenţei au fost blocate de maşini. Asta pentru că traficul se blochează într-un viraj la dreapta spre Şoseaua Virtuţii, viraj care se face pe o bretea cu o singură bandă, cu un indicator „cedează trecerea”. Cetăţenii din zonă au fotografiat pasajul ticsit de maşini, deşi acesta ar fi trebuit să ajute la fluidizarea circulaţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite