Restricţii de circulaţie în Sectorul 6, pe Bulevardul Iuliu Maniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trecere de pietoni Iuliu Maniu

În vederea executării unor lucrări de modernizare a liniei de tramvai din Municipiul Bucureşti, pe Bd. Vasile Milea, de la intersecţia cu Bd. Timişoara (fără afectarea intersecţiei), până în dreptul intrării în benzinăria OMV, începând cu data de 02 iunie a.c., se vor institui restricţii de circulaţie.

Astfel, pe Bd. Iuliu Maniu,  în zona intersecţiei cu Bd. General Vasile Milea, se vor aplica restricţii succesive, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire, urmând a se asigura 2 benzi de circulaţie pe fiecare sens de deplasare;

Poliţia Rutieră a anunţat că lucrările vor fi realizate fără închiderea circulaţiei autovehiculelor sau pietonilor, în zona căii de rulare a tramvaielor, fără afectarea benzilor curente de circulaţiei de pe Bd. General Vasile Milea. 

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite