Prefectul Capitalei, despre aglomeraţia de la supermarket: „Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos / Octav Ganea
Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Alin Stoica, prefectul Bucureştiului, a spus duminică dimineaţă, la Digi24, că vor fi cerute date cu privire la comportamentul clienţilor după ce noile reguli impun închiderea magazinelor la ora 18:00, acolo unde incidenţa cazurilor este ridicată.

„Vom avea discuţii cu marii retaileri şi magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienţilor. În funcţie de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianţi, vom lua măsuri”, a spus Alin Stoica, la Digi24.

Prefectul capitalei a precizat că au primit informaţii că la închiderea magazinelor există tendinţa de a se aglomera.  „Există tipul acela e comportament de cumpărător de weekend” a completat acesta.

„Deocamdată avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”.

Referitor la cozile de la benzinării, după ora 18:00, prefectul a spus că a văzut imaginile şi că nu consideră că acei clienţi au avut un comportament iresponsabil.

În ceea ce priveşte Paştele, el a spus că nu vor fi impuse noi reguli şi că vor rămâne doar cele de până acum.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite