Poliţia Capitalei a verificat dacă se poartă mască în mijloacele de transport

Poliţia Capitalei a verificat dacă se poartă mască în mijloacele de transport

Poliţiştii au aplicat 16 amenzi pentru nerespectarea normelor de combatere a pandemiei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Poliţia Sectorului 4, au continuat şi ieri activităţile de verificare a respectării măsurilor aplicabile pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Acţiunea  a vizat cu precădere verificarea respectarii obligaţiei de a purta masca de protecţie pe timpul deplasării în autovehiculele care efectuează transport de persoane”, a comunicat Poliţia Capitalei.

De asemenea, au fost verificate 2 societăţi comerciale tip mini market şi o piaţă agroalimentara.
În urma controalelor efectuate au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Totodată, au fost purtate discuţii cu privire la riscurile existente în cazul în care nu sunt respectate măsurile instituite de către autorităţile de sănătate publică, respectiv instituirea carantinei sau a izolării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: