O tânără însărcinată a murit după ce iubitul ei i-a dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti, însărcinată în patru luni, a murit în chinuri groaznice, la spital, după ce concubinul ei a stropit-o cu diluant şi i-a dat foc.

Tragedia s-a produs în noaptea de 10 spre 11 iunie, după o ceartă cruntă între cei doi. Geta Maxim şi Remus Neculae (30 de ani) stăteau cu chirie la o femeie din strada Coşuleni, sectorul 5. Potrivit unor surse apropiate anchetei, în acea seară, tânăra nu ar fi vrut să facă sex cu iubitul ei.

Bărbatul a devenit foarte gelos. Gazda lor, Gherghina Lupşa (64 ani) spune că acesta a plecat trântind uşile, dar s-a întors imediat şi i-a dat foc. „Se tot certau. Pe la vreo două, noaptea, Remus a ieşit nervos din curte. S-a întors cam în zece minute.

După ce a intrat în casă am văzut o flacără mare. Geta a ieşit în flăcări şi m-a ruga s-o salvez. În spatele ei, era el care se speriase şi tot îndruga că o să-l mânănce puşcăria. Am chemat ambulanţa şi au luat-o pe fată, iar Remus a fugit”, a povestit Gherghina Lupşa. 

De şapte luni împreună
Cei doi erau de şapte luni împreună. În ultimul timp începuseră să se certe tot mai des. Geta aflase că Remus mai avea un copil cu o altă femeie şi îi spusese că o să-l părăsească, deoarece nu vrea să destrame o familie. Gazda îl auzea des spunând că decât să o lase şi să o vadă cu un alt bărbat, mai bine o omoară.

De altfel, în urmă cu o săptămână, concubinul îi înfipsese un cuţit într-un picior. Nu a vrut să anunţe poliţia, de frică să nu îl aresteze. Nici după ce Remus i-a dat foc, Geta nu a vrut să spună ce s-a întâmplat. La spital a declarat că s-a ars singură, din greşeală, în timp ce fuma, şi avea în mână o cârpă îmbibată în diluant.

Credea că o să scape cu viaţă şi va fi nevoită să îşi crească singură copilul. Abia după o săptămână, pe 18 iunie, a spus uneia dintre surorile sale că iubitul ei este vinovat, dar a rugat-o să nu divulge secretul. Apoi a murit. În ziua următoare, familia fetei a decis să povestească totul autorităţilor.
Bărbatul a fost prins, ieri, de poliţiştii de la Serviciul Omoruri, în zona Institutului de Medicină legală.

Hoinărea pe străzi, după ce, mai multe zile se ascunsese pe la prieteni. A fost adus la casa în care stătea cu chirie să le arate anchetatorilor cum i-a dat foc iubitei. A recunoscut faptele, iar acum este cercetat pentru omor deosebit de grav şi riscă o pedeapsă cu închisoarea între 15 şi 20 de ani.






București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite