CGMB a adoptat mai multe proiecte pentru dezvoltarea Bucureştiului. PMB organizează un centru pentru refugiaţi, la Romexpo, cu 2.000 de paturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan în şedinţa CGMB FOTO Captură Video
Nicuşor Dan în şedinţa CGMB FOTO Captură Video

CGMB a aprobat un protocol între Primăria Capitalei şi Romexpo, pentru înfiinţarea unui centru pentru refugiaţi în Pavilionul A, care va avea 2.000 de paturi de campanie. Potrivit unui anunţ al USR, ordinea de zi a fost suplimentată cu proiecte pentru dezvoltare, ce privesc modernizarea sistemului rutier şi linii de tramvai şi reabilitare unică Bulevardul Aerogării, între şos. Bucureşti-Ploieşti şi str. Alexandru Şerbănescu.

„În şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi 8 martie, USR a susţinut suplimentarea ordinii de zi, prin propunerea consilierului general Andrei Rigu, cu proiecte importante pentru dezvoltarea Bucureştiului”, a anunţat USR într-o postare pe Facebook, afirmând că ordinea de zi a şedinţei a fost suplimentată cu proiecte ce privesc:

- Penetraţie Prelungirea Ghencea – Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea între str. Braşov şi Terminal Tramvai 41

- Drum de acces în Cartier Henri Coandă prin Str. Biharia

- Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu - intersecţie Calea Vitan Bârzeşti

- Modernizare sistem rutier şi linii de tramvai - reabilitare unică Bulevardul Aerogării, între şos. Bucureşti-Ploieşti şi str. Alexandru Şerbănescu (linie tramvai 5).

Centru pentru refugiaţi la Romexpo 

CGMB a mai aprobat un protocol, între Primăria Capitalei şi Romexo, valabil pentru 30 de zile, cu posibilitate de prelungire, pentru punerea la dispoziţie, de către Romexpo, cu titlu gratuit, a Pavilionului central (A), dotat cu 200 de mese, 1.500 de scaune şi 2.000 de paturi de campanie, în vederea implementării unui centru pentru refugiaţi. 

Primăria se obligă să asigure resursa umană şi logistică pentru activitatea de coordonare, organizare şi primire a refugiaţilor, utilităţile fiind de semenea plătite de către PMB. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite