Vadim Krasnoselski: Centrala de la Cuciurgan va livra cantitatea necesară de energie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vadim Krasnoselski
Vadim Krasnoselski

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, citat într-un comunicat de presă remis de Guvern, să asigurări că Centrala de la Cuciurgan va livra cantitatea necesară de energie electrică malului drept al Nistrului. Subiectul a fost abordat în cadrul unei discuţii telefonice cu premierul Natalia Gavriliţa, transmite IPN.

Premierul a solicitat informaţii despre livrarea de electricitate prin Centrala de la Cuciurgan, în condiţiile în care volumele de gaze livrate de Moldovagaz s-au redus, despre rezervele de cărbune existente. Vadim Krasnoselski a dat asigurări că Centrala de la Cuciurgan va îndeplini toate obligaţiile contractuale pentru furnizarea în continuare a energiei electrice pentru partea dreaptă a Nistrului.

Totodată, au fost discutate scenarii de alternativă pentru gospodăriile casnice şi agenţii economici privind aprovizionarea cu gaze, dar şi despre posibilitatea achiziţionării de păcură sau alte tipuri de combustibil.

Natalia Gavriliţa şi Vadim Krasnoselski au trecut în revistă şi subiectele actuale de dialog şi au subliniat importanţa întâlnirii în formatul 5+2 pentru reglementarea transnistreană.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite