Inacio: „La cât a tras Rapidul de timp, nu meritam să pierdem“

Inacio: „La cât a tras Rapidul de timp, nu meritam să pierdem“

Augusto Inacio, antrenor FC Vaslui

Dezamăgit de înfrângerea din prima manşă a semifinalei Cupei României, antrenorul vasluienilor, Augusto Inacio, a pus tunurile pe toaă lumea, începând de la jucătorii Rapidului, continuând cu arbitrii şi terminând cu elevii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tehnicianul portughez a declarat la conferinţa de presă de la finalul partidei că elevii săi au fost de nerecunoscut, ţinând cont că la antrenamente altceva îi învaţă.

„Cel puţin în ultimele 25 de minute din prima repriză nu mi-am recunoscut echipa. Elevilor mei le-a lipsit personalitatea, luciditatea şi au început să joace cu mingi lungi. Cu toate astea, calificarea nu este încă jucată. Dacă vom înscrie în retur, lucrurile se vor schimba", a spus Inacio, care a mai ţinut să îi apostrofeze pe rapidişti pe care i-a acuzat că au tras de timp încă din debutul partidei: „Eu cred că s-a văzut clar că arbitrul a fragmentat mult prea des jocul. Asta se întâmplă când simulezi prea mult aşa cum au făcut rapidiştii. Au stat aproape tot timpul pe jos. Nu era nevoie să se folosească de astfel de circării pentru a câştiga. Până la urmă, e un meci de fotbal".

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările