Un nou centru pentru copiii cu handicap din Tulcea!

Un nou centru pentru copiii cu handicap din Tulcea!

Copii cu handicap vor beneficia de un nou centru

Investiţia va fi realizată de Consiliul Judeţean Tulcea, în parteneriat cu Fundaţia „Sera România“. Noul centru va aparţine Consiliului Judeţean, care va primi clădirea în baza unui proces verbal de donaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundaţia „Sera România” i-a propus Consiliului Judeţean  asocierea în vederea realizării în comun a unui centru de recuperare şi reabilitare pentru copii cu handicap la Tulcea. Prin convenţia de asociere ce urmează a fi încheiată, Consiliul Judeţean Tulcea se obligă să pună la dispoziţie terenul necesar realizării centrului, să înfiinţeze, să organizeze şi să includă centrul de recuperare şi reabilitare în sistemul de asistenţă socială şi protecţie a copilului. Lucrările de construire si dotare a centrului revin Fundaţiei „Sera România”.
Centrul va fi construit pe strada Spitalului din Tulcea. Consiliul pune la dispoziţie doar terenul, iar de construcţie se ocupă fundaţia. Personalul va fi subordonat Consiliului Judeţean, cel care face şi angajările. Pentru această investiţie, Fundaţia va cheltui 250.000 de lei.

citeste totul despre: