GALERIE FOTO O maşină de pompieri a rămas în drum

GALERIE FOTO O maşină de pompieri a rămas în drum

Maşina are o defecţiune tehnică

Un echipaj al Detaşamentului Tulcea din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ Tulcea se îndrepta spre Ilganii de Jos, pentru a stinge un incendiu la vegetaţie uscată, cu posibilitate de propagare la nivelul pădurii.  Maşina lor a avut o defecţiune tehnică şi a rămas blocată pe strada Viticulturii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un alt echipaj de la Detaşamentul Tulcea a fost trimis spre locul incendiului. Nu se ştie la momentul de faţă exact ce defecţiune tehnică a fost. Este vorba despre o maşină veche, de 25 -30 de ani, una dintre maşinile care vor fi trase pe dreapta în momentul în care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va fi dotat cu noile autospeciale achiziţionate printr-un proiect european.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Acestea sunt maşinile, cu ele ne facem treaba. Aşteptăm să primim noile dotări pentru a interveni cu o mai mare operativitate. În acest caz particular, am trimis o altă autospecială pentru a interveni la Ilganii de Jos“, a precizat col. Florin Başcău, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ Tulcea.

A tras un semnal de alarmă încă de anul trecut


Anul trecut, inspectorul şef Başcău s-a plâns public, în cadrul unei lansări de proiect ce a avut loc la sediul Consiliului Judeţean, de starea critică în care se află echipamentul din dotarea instituţiei pe care o conduce.
„La ora actuală echipamentul este vechi, peste 70% ar trebui casat. Din păcate acest aspect se răsfrânge şi asupra calităţii acţiunilor noastre, şi mă refer la timpul de intervenţie, care va fi mai redus după ce vom primi noile dotări“, spune  inspectorul şef Başcău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările