În week-end: două bărci cu motoare de 150 de cai au fost furate din Tulcea

În week-end: două bărci cu motoare de 150 de cai au fost furate din Tulcea

Furt de bărci FOTO Arhivă Adevărul

În acest week-end au fost furate două bărci: una din portul Tulcea, una din spatele Sălii Polivalente din municipiu.

Este vorba despre două ambarcaţiuni cu motoare Yamaha, de 150 de cai putere. Ambele şalupe au fost furate din Tulcea în acest week-end.

După cum spune Irina Lazăr, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, primul furt a fost sesizat sâmbătă, în jurul orei 13.00. Administratorul Sălii Polivalente a anunţat poliţiştii că din zonă a dispărut o ambarcaţiune cu motor Yamaha, 150 CP, care se afla pe peridoc. Barca a fost găsită, fără motor, într-o curte de pe strada ing. Dumitru Ivanov. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea identităţii celor care se fac vinovaţi.

Duminică, pe numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizat faptul că din portul Tulcea, de la mila marină 37,5 a dispărut o barcă echipată cu motor Yahama, tot de 150 CP. Ambarcaţiunea a fost găsită la mila marină 36,5, în aval de locul în care se afla. De pe barcă lipseau motorul, masa de comandă, ceasurile din bord.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili vinovaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările