Liderul deputaţilor PSD: „Singurul partid care dărâma guverne în România a fost PSD. De data asta, Guvernul a fost dărâmat de colegi din PSD“

Liderul deputaţilor PSD: „Singurul partid care dărâma guverne în România a fost PSD. De data asta, Guvernul a fost dărâmat de colegi din PSD“

Deputatul PSD Alfred Simonis susţine că e momentul ca PSD să treacă în Opoziţie  FOTO debanat.ro

PSD este singurul partid din România capabil să dărâme un Guvern, susţine liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, potrivit căruia Guvernul Dăncilă a fost dărâmat de „colegi aleşi pe listele PSD“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul deputaţilor PSD, deputatul de Timiş Alfred Simonis, susţine că a venit momentul ca PSD să treacă în Opoziţie. Referitor la rezultatul moţiunii de cenzură, Simonis spune că acesta este meritul unor parlamentari aleşi pe listele PSD.

„E simplu. Într-o democraţie consolidată, sunt anumite momente când moţiunile de cenzură trec. În al doilea rând, există o vorbă în Parlament, că în România singurul partid care a reuşit să dărâme guverne este PSD. Şi de data aceasta, acest Guvern a fost dărâmat de colegi din PSD sau, mă rog, colegi aleşi pe listele PSD. Moţiunea a trecut la şase voturi şi sunt cel puţin 30 de votanţi dintre cei care au fost aleşi pe listele PSD”, a declarat Simonis.

Deputatul PSD a mai declarat că dintre parlamentarii PSD care i-au spus înainte de moţiunea de cenzură că nu vor participa la vot, doi parlamentari nu s-au ţinut de cuvânt. În privinţa viitorului PSD, Simonis a declarat că în partid nu s-a luat o decizie, dar el susţine că „e momentul ca PSD să meargă în Opoziţie”. Întrebat dacă vor fi parlamentari PSD care se vor încolona în spatele lui Victor Ponta, Simonis a răspuns scurt: „Sper că nu!”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările