FOTO Accident în lanţ pe autostrada A1. Au fost implicate şase maşini în care se aflau 14 persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident în lanţ petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, pe Autostrada A1, între Lugoj şi Timişoara.

Un accident de circulaţie în care au fost implicate şase maşini în care se aflau 14 persoane a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri pe autostrada A1, la km 444. Potrivit centrului infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc în zona localităţii Mănăştiur, în apropiere de Lugoj, unde un camion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă.

„După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto. Evenimentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite Poliţia Română.

Potrivit ISU Timiş, numărul persoanelor rănite şi transportate la spital a fost de cinci, dintre care două rămase incarcerate. „În accident au fost implicate două autotrenuri, un microbuz, o camionetă şi două autoturisme. În total au fost implicate 14 persoane dintre care cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. Din cele cinci victime două au fost încarcerate. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un ATPVM (Autospecială de transport personal şi victime multiple), 16 pompieri Şi trei echipaje SAJ”, transmite ISU.

Potrivit centrului infotrafic, circulaţia pe A1, sensul Deva – Nădlac se circulă cu dificultate, pe o singură bandă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite