Fiica lui Gheorghe Dincă promite dezvăluiri despre cazul de la Caracal: „În curând vor fi toate. Reveniţi în două zile”

Fiica lui Gheorghe Dincă promite dezvăluiri despre cazul de la Caracal: „În curând vor fi toate. Reveniţi în două zile”

Daniela Dincă, fiica bărbatului arestat la Caracal FOTO Facebook/Daniela Dincă

„Adevărul” a reuşit să o contacteze pe Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Meceşanu şi a Luizei Melencu. Daniela Dincă a refuzat să comenteze cazul, dar a spus că, în cel mult două zile, familia Dincă va exprima un punct de vedere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Membrii familiei lui Gheorghe Dincă spun că aşteaptă permisiunea casei de avocatură care-i reprezintă pentru a exprima un punct de vedere referitor la cazul fetelor răpite la Caracal. 

Afirmaţia îi aparţine fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela. Contactată de „Adevărul” pentru un punct de vedere, femeia a refuzat să facă orice comentariu, spunând că în cel mult două zile familia va ieşi cu explicaţii publice. „Momentan nu, dar în curând va fi (n.r. - un punct de vedere). Avocatul nostru a prezentat din partea noastră. În curând va fi. În curând vor fi toate”, a declarat Danuila Dincă.

Întrebată dacă crede că cele două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis sunt în viaţă, Daniela Dincă a spus: „Eu vă înţeleg....În curând va fi”. Întrebată dacă familia va avea multe lucruri de spus, Daniela Dincă a răspuns afirmativ. „Da. Reveniţi peste două zile”, a spus femeia înainte de a închide telefonul. 

Te-ar putea interesa şi:

 

Bărbatul despre care Alexandra a crezut c-a răpit-o relatează cum a fost implicat în cazul Caracal: „Dincă a venit la mine“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările