Vântul puternic a răsturnat tarabele care se află la intrare în staţiunea Rânca

Vântul puternic a răsturnat tarabele care se află la intrare în staţiunea Rânca

Tarabele de la intrare în zona Rânca au fost răsturnate             foto: facebook.com/nelutz.stanciulescu

Tarabele şi terasele aflate la intrare în staţiunea Runcu din Munţii Parâng au fost luate de vântul puternic şi răsturnate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vântul a suflat cu peste 90 de kilometri/oră. Pagubele au fost semnificative. Inclusiv frigiderele în care erau păstrate băuturile răcoritoare au fost răsturnate. 

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au intervenit în mai multe localităţi din judeţul Gorj pentru gestionarea situaţiilor de urgentă generate de fenomenele meteo din aceasta seara. „Localităţile unde au intervenit echipajele de pompieri din cadrul subunităţilor noastre sunt următoarele: mun. Tg-Jiu, Novaci, Pociovaliştea, Baia de Fier, Crasna, Muşetesti, Bumbeşti Pitic, Scoarţa, Bălăneşti, Leleşti, Tismana.
 
 
Intervenţiile au fost la acoperişurilor căzute, copaci căzuţi pe carosabil, cabluri de curent şi stâlpi de curent căzuţi pe carosabil“, au transmis reprezentanţii ISU Gorj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările