Descoperire de groază pentru locatarii unui bloc din Târgovişte. O femeie s-a aruncat de la etajul 9 VIDEO

Descoperire de groază pentru locatarii unui bloc din Târgovişte. O femeie s-a aruncat de la etajul 9 VIDEO

De o descoperire de groază a avut parte locatarii unui bloc din Târgovişte. Marţi de dimineaţă, când au plecat la serviciu, au dat peste cadavrul unei femei care s-a aruncat de la etajul 9. Se pare că femeia a dat târcoale blocului şi s-ar fi aruncat de la un geam de pe casa scării.

 
Potrivit anchetatorilor, femeia avea 53 de ani şi nu locuia în blocul lângă care a fost găsită fără suflare, din microraionul 6, din Târgovişte. Oamenii spun că ieri a fost zărită dând câteva ture pe lângă bloc.
 
„Nu e din bloc, că dacă era din bloc trebuia să fie ori în capot, ori în haine de casă. Ieri eu am văzut-o aici în zonă, era cu o domnişoară roşcată şi am văzut-o, a căzut pe partea cealaltă, am vrut eu să mă duc să o ajut şi când a am ajuns eu a ajutat-o domnişoara cu care era”, ne-a spus o locatară.
 
Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă.
 

„Spune cineva că ar fi găsit-o de la opt dimineaţa, geanta şi încălţămintea. Oricum era tardiv. Doamna nu mai prezenta funcţii vitale compatibile cu viaţa. Nu s-a mai putut face nimic”, ne-au spus medicii. 
 
Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicina Legală, iar poliţiştii efectuează cercetari, urmând sa se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările