VIDEO Arsenalul de producere a drogurilor găsit într-o locuinţă din Gura Ocniţei

VIDEO Arsenalul de producere a drogurilor găsit într-o locuinţă din Gura Ocniţei

În urma descinderilor, au fost indisponibilizate 5.450 de grame de cannabis influorescenţă

Poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T., au descins la locuinţele unei persoane bănuite de operaţiuni cu droguri. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate peste 5 kilograme de cannabis, peste 460 de plante de cannabis, echipamente necesare dezvoltării plantelor de cannabis, telefoane mobile, un laptop şi bani în lei şi în valută.

„Începând cu luna ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combaterea a Criminalităţii Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 39 de ani, din Aninoasa, bănuit de înfiinţarea unei culturi de cannabis in door pe raza localităţii Gura Ocniţei. În dimineaţa zilei de 13 septembrie a.c., poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa au efectuat 3 percheziţii la locuinţele deţinute de bărbat”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
În urma descinderilor, au fost indisponibilizate 5.450 de grame de cannabis influorescenţă (masă netă), 42 de grame rezină de cannabis, două grindere, 11 recipente cu seminţe de cannabis, două  cântare electronice, un dispozitiv electronic centrifug pentru uscarea şi mărunţirea plantelor, 468 de plante de cannabis, telefoane mobile, un laptop, 4.555 de euro şi 2.000 de lei.
 
De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de aducere, bărbatul depistat fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa pentru audieri. 
 
Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu o propunere de arestare preventivă.
 
La activitate au participat şi poliţişti de la Brigada de Combaterea a Criminalităţii Ploieşti şi jandarmi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările