Unde nu-i cap, vai de picioare. Au jucat fotbal cu tomberoanele de gunoi, dar Poliţia a văzut totul VIDEO

Unde nu-i cap, vai de picioare. Au jucat fotbal cu tomberoanele de gunoi, dar Poliţia a văzut totul VIDEO

O distracţie stupidă le-a adus amenzi consistente unor tineri din Găşti. Acetia au fost surprinşi de camerele de supraveghere din oraş când loveau cu picioarele tomberoanele de gunoi şi le lăsau în mijlocul străzii.

Primăria Găeşti a înfiinţat, recent, un dispecerat complex de supraveghere video în oraş şi, astfel, i-a surprins pe tinerii derbedei când loveau cu picioarele tomberoanele de gunoi, mutându-le în mijlocul străzii.
 
Tinerii se pare că au vrut să se distreze, însă distracţia a devenit foarte scumpă, fiindcă ei au fost identificaţi şi amendaţi de poliţia locală. 
 
”Sunt zeci de camere amplasate în zonele cele mai sensibile. Este vorba de zona de blocuri, zonele cu intersecţii, parcuri, şcoli sau licee. 

Deja eficienţa începe să apară. Au fost depistaţi foarte mulţi cetăţeni care sunt certaţi cu legea în sensul că aruncă gunoaie, nu respectă liniştea şi ordinea publică şi, de aseemenea, sunt de real ajutor şi pentru Poliţia oraşului Găeşti”, a precizat primarul oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe.
 
Cei doi tineri de 20 şi 21 de ani au fost amendaţi cu câte 500 de lei. Întregul sistem video din Găeşti a costat municipalitatea 200.000 de lei. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările