Poliţiştii şi electricienii i-au decablat, din nou, pe hoţii de curent de la Bălteni

Poliţiştii şi electricienii i-au decablat, din nou, pe hoţii de curent de la Bălteni

Poliţiştii, însoţiţi de angajaţi ai Electrica, au desfăşurat o nouă acţiune pentru combaterea  sustragerilor de energie electrică, în Bălteni, judeţul Dâmboviţa. Oamenii legii merg periodic în localitate pentru că furtul de curent este la ordinea zilei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea a avut loc în acest weekend. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, însoţiţi de jandarmi şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au descins în Bălteni.
 
„Forţele de ordine au efectuat verificări la 89 de persoane fizice, ocazie cu care au întocmit trei dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt de energie electrică, deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcţionării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalaţiilor energetice şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Nu de puţine ori, hoţii de curent au declarat că sunt ajutaţi chiar de angajaţii de la Electrica pentru a face legăturile necesare la stâlpi.
 
 
„În loc de Moş Crăciun ne-au tăiat curentul, e la ofertă. La cei care nu au contor, le taie curentul, dar şi-l pun ei înapoi. Îl aducem şi noi pe altul, pe expertul de la Bucureşti. Ne costă vreo 500 de euro expertul ăsta, dar face treabă bună”, spuneau ţiganii din Bălteni după vizita, de anul trecut, a poliţiştilor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările