A murit Dorin Maican, directorul DAPPP Târgovişte

A murit Dorin Maican, directorul DAPPP Târgovişte

A murit Dorin Maican, directorul DAPPP Târgovişte

Dorin Maican, directorul Serviciului Administrare Patrimoniu Public şi Privat din cadrul Primăriei Târgovişte a murit, sâmbătă dimineaţă, după o lungă perioadă în care s-a luptat cu cancerul.

La un moment dat se pare că boala a fost învinsă însă a recidivat. Pentru că nu era căsătorit, colegii din Primăria Târgovişte se vor ocupa de toate formalităţile de înmormântare. 
 
Mesaje de condoleanţe
 
„Din păcate, astăzi, prietenul şi colegul nostru, domnul Dorin Maican, a părăsit pentru totdeauna această lume. Prieten bun, coleg adevărat, profesionist desăvârşit, domnul Maican a fost un om de o modestie deosebită, pe care pur şi simplu nu aveai cum să te superi vreodată, un om pe care cu toţii l-am respectat şi l-am preţuit. Dumnezeu să îl aibă în pază Să, ne va lipsi enorm tuturor”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul Cristian Stan.
 
„Se spune că Dumnezeu îi ia întâi pe cei buni. Astăzi ne-a părăsit un prieten, un profesionist dar mai ales un OM desăvârşit. Odihneşte-te în pace, Dorin Maican”, a scris Gabriel Boriga, fostul primar al oraşului.
 
„Bunul meu prieten şi coleg Dorin Maican ( Maik) a plecat la cele veşnice. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a spus Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate.
 
„Acum puţin timp, bunul meu prieten Dorin Maican a urcat la Dumnezeu. Te rog Doamne ai grijă de el”, a scris şi Cezar Frăţilă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările