Momentul înfiorător în care un camion cu buşteni forţează o depăşire pe şosea şi izbeşte o căruţă VIDEO

Momentul înfiorător în care un camion cu buşteni forţează o depăşire
pe şosea şi izbeşte o căruţă VIDEO

FOTO: Tiberiu Boşutar

Accidentul de circulaţie s-a produs joi, 13 mai, chiar în faţa Primăriei Moldoviţa, din judeţul Suceava. Calul lovit de camion a suferit răni grave şi nu s-a mai putut ridica de pe şosea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul rutier a fost surprins de camerele de monitorizare video amplasate de activistul de mediu Tiberiu Boşutar, pe raza comunei Moldoviţa, din judeţul Suceava. 

Impactul s-a produs joi, 13 mai, pe drumul judeţean care trece prin faţa Primăriei Moldoviţa.

În clipul publicat pe pagina de Facebook Legea Codrului, administrată de Tiberiu Boşutar, se vede cum şoferul camionului încărcat cu buşteni încearcă să depăşească atelajul hipo, în condiţiile în care din sens opus venea un camion de transport marfă

Transportatorul de buşteni a lovit calul care trăgea căruţa cu partea din spate a camionului. Animalul s-a prăbuşit pur şi simplu în afara părţii carosabile, iar căuţa s-a răsturnat. Din fericire, căruţaşul nu a fost rănit. Potrivit spuselor lui Tiberiu Boşutar, calul nu s-a mai putut ridica de pe sol.  

Şoferul camionului cu buşteni nici nu a simţit impactul. În filmare se vede că îşi continuă drumul.

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările