Băiat rănit la un experiment preluat de pe Youtube. Sticla efervescentă a explodat

Băiat rănit la un experiment preluat de pe Youtube. Sticla efervescentă a explodat

FOTO:informatiata.ro

Un copil în vârstă de 9 ani a fost transportat la spitalul din Gura Humorului, după ce a fost rănit în urma exploziei unei sticle. Băiatul asista la un experiment făcut de prietenii mai mari.

Un copil în vârstă de 9 ani a ajuns la spital deoarece ce a asistat la un experiment făcut de prietenii săi mai mari.

Băiatul se afla împreună cu amicii pe un drum comunal din Valea Moldovei, judeţul Suceava, chiar în faţa locuinţei unui poliţist. Puştii au vizualizat un experiment publicat pe platforma YouTube şi au decis să îl pună în practică.

Unul dintre copii a introdus într-un recipient de sticlă mai multe comprimate efervescente „Multivitamine”, a adăgat apă, după care l-a agitat.

Sticla a explodat la un moment dat şi un fragment l-a lovit violent pe copilul de 9 ani la picioarul stâng. Martorii au solicitat o ambulanţă.

Întrucât minorul acuza dureri şi avea o plagă deschisă la picior, echipajul de pe ambulanţă ajuns la faţa locului l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, unde a fost diagnosticat cu „plagă tăiată superficial gleznă picior stâng”.


 

Citeşte şi:

Soţia tânărului mort la Petromidia: „Ziua e bine, e mai linişte în suflet, sunt mulţi oameni în jur, dar pedeapsa vine noaptea“

Victimele incendiului de la Petromidia, transferate în străinătate. Tragedia care a avut loc pe platforma petrolieră în 2016

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările