Avocatul interlopului care a rănit grav cu sabia un poliţist: „Clientul meu nu-şi regretă fapta, regretă incidentul“

Avocatul interlopului care
a rănit grav cu sabia un poliţist: „Clientul meu nu-şi regretă fapta,
regretă incidentul“

Interlopul Alexandru Huţuleac nu îşi regretă fapta. FOTO Adevărul

Tudor Sălăjanu, avocatul interlopului Alexandru Huţuleac, spune că acesta nu regretă fapta comisă, însă regretă incidentul în sine.

Poliţistul Dan Ciprian Sfichi se afla în continuare în stare gravă la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi. Acesta a fost operat de către o armată formată din zece medici, însă starea lui de sănătate este încă una instabilă.

Atacatorul său, Alexandru Huţuleac, a fost reţinut de către procurori, în sarcina sa fiind reţinute faptele de ultraj şi tentativă de omor. Acesta este acuzat că l-a lovit cu sălbăticie pe agentul-şef adjunct Dan Ciprian Sfichi, în momentul în care poliţistul de la trupele speciale a pătruns pentru a percheziţiona casa interlopului.

„Clientul meu îl regretă din tot sufletul. (V-a spus că îşi regretă fapta?) Ne rugăm... Nu, nu îşi regretă fapta. Regretă incidentul. Singurul lucru pe care putem să-l facem, atât el cât şi familia, este să ne rugăm pentru starea de sănătate a agentului şef lovit cu sabia”, a spus Tudor Sălăjanu, avocatul atacatorului, pentru DIGI 24.

Starea poliţistului rănit în timpul percheziţiei de la Rădăuţi se menţine critică, el fiind intubat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Pronosticul rămâne în continuare rezervat, au anunţat, miercuri, medicii din Iaşi.

„Nu au apărut schimbări în privinţa stării de sănătate a pacientului. Este internat la Terapie Intensivă, fiind intubat şi ventilat. Pot apărea oricând complicaţii, leziunile suferite fiind severe. Pronosticul este în continuare extrem de rezervat", a declarat pentru News.ro, medicul Tudor Ciuhodaru, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Reprezentanţii Poliţiei Române au postat miercuri, 6 decembrie, pe pagina de Facebook a instituţiei, că poliţistul rănit a depăşit noaptea cu bine. „O parte dintre colegii noştri au donat deja sânge, pentru a fi în rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar alţii vor merge în această dimineaţă către centrele specializate. Mulţumim tuturor pentru gândurile bune adresate lui Ciprian“, se arată în mesajul reprezentanţilor Poliţiei Române.

Poliţistul a fost operat de urgenţă în cursul zilei de marţi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, de o echipă formată din zece medici. Intervenţia a durat mai multe ore, iar la final medicii au anunţat că starea pacientului se menţine critică, leziunile suferite la cap fiind foarte grave. Potrivit medicilor, poliţistul a suferit multiple traumatisme severe.

Reamintim că Dan Ciprian Sfichi a fost internat şi operat marţi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după ce marţi dimineaţa a fost rănit cu o sabie, de către un interlop, în timpul unei acţiuni. Bărbatul care l-a rănit se numeşte Alexandru Huţuleac şi are 28 de ani

Huţuleac este cunoscut în zonă pentru implicarea într-un alt dosar, de trafic de droguri. În vara anului trecut, acesta a fost arestat împreună cu mai mulţi indivizi din zona Rădăuţi, după ce ar fi alimentat cu droguri peste 300 de tineri din Suceava.

Alte ştiri pe această temă:

Un poliţist a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit în cap cu o sabie de un traficant de droguri în timpul unei percheziţii

Cine este interlopul care a lovit cu sabia în cap un poliţist. A fost arestat vara trecută pentru trafic de droguri, fiind un apropiat al clanului Corduneanu

Declaraţia unui lider de sindicat, despre poliţistul lovit în cap cu o sabie: „A fost chemat la serviciu din timpul liber pentru a participa la această percheziţie”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: