Asfaltatorii şi măturătorii, puşi la treabă de Primăria Suceava cu 24 de ore înainte de vizita premierului Cîţu: „Leagă şi pere în plopii de pe margine?”

Asfaltatorii
şi măturătorii, puşi la treabă de Primăria Suceava cu 24 de ore
înainte de vizita premierului Cîţu: „Leagă şi pere în plopii de pe margine?”

FOTO: Ionuţ Mîndrescu

Prim-ministrul României, Florin Cîţu, este aşteptat vineri, 14 mai, în judeţul Suceava. Întâmplător sau nu, cu 24 de de ore înainte de vizita oficialului, conducerea Primăriei Suceava a decis să plombeze gropile lăsate de iarnă pe pricipalele bulevarde ale oraşului şi să igienizeze esplanada Casei de Cultură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul României, Florin Cîţu, este aşteptat să efectueze, vineri, o vizită de lucru în judeţul Suceava, iar autorităţile locale şi judeţene se pregătesc să îl întâmpine aşa cum se cuvine.

Întâmplător sau nu, cu 24 de ore înainte de vizita oficialului, conducerea Primăriei Suceava i-a cerut firmei cu care are contract pentru înreţinerea drumurilor să astupe gropile pe care le-a lăsat iarna pe pricipalul bulevard al Sucevei.

Aşa că muncitorii s-au apucat de treabă ziua-n amiaza mare şi au reuşit performanţa de a paraliza traficul rutier, începând cu ora 16.00, când sucevenii ieşeau de la locul de muncă.

Publicate şi pe reţelele de socializare, fotografiile cu harnicii asfaltatori au stârnit fel de fel de reacţii. 

Unii internauţi l-au îndemnat pe Florin Cîţu să le viziteze strada pentru a determina primăria să o repare. Alţii şi-au amintit de modul în care erau pregătite vizitele liderilor partidului comunist. 

„Se leagă şi pere în plopii de pe margine?”, a întrebat suceveanul Dănuţ Chidoveţ. 

„Mare noroc şi cu venirea premierului, altfel am fi rămas cu gropiţele...si nu erau în obrăjori”, a comentat Gina Cuciureanu. . 

Tot joi, firma de salubritate contractată de municipalitate şi-a trimis muncitorii ca să măture esplanada Casei de Cultură din centrul oraşului. Angajaţii au ieşit cu măturile şi pe stradă, iar atunci când au fost certaţi de şoferi pentru că încurcau traficul, ei au răspuns că pregătesc oraşul pentru vizita premierului. 

Programul oficial al vizitei premierului Cîţu în judeţul Suceava: 

Ora 10:15 - Centrul de vaccinare Drive - Through de la Shopping City Suceava; întâlnire cu directorii de spitale din judeţ;
Ora 11:30 - Vizită Centrul de vaccinare din Spitalul Gura Humorului;
Ora 11:50 – Prezentare investiţii derulate în judeţul Suceava, sala de şedinţe Primăria Gura Humorului;
Ora 13:00 - Discuţii reprezentanţi HoReCa/Turism, terasa Ariniş Gura Humorului;
Ora 14:00 – Conferinţă de presă

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările