Şapte sectoare din Suceava vizate de recensământului populaţiei şi al locuinţelor

Şapte sectoare din Suceava vizate de recensământului populaţiei şi al locuinţelor

Recensământului PILOT va avea loc în perioada 7 – 16 mai. Foto arhivă

Trei dintre ele sunt în municipiul Suceava şi câte unul în comunele Dărmăneşti, Pătrăuţi, Vereşti şi Putna, iar fiecare sector cuprinde un număr de 100 locuinţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava a pus la punct detaliile cu privire la desfăşurarea Recensământului populaţiei si al locuinţelor, precum şi a recensământului PILOT, care va avea loc în perioada 7 – 16 mai a.c., la nivelul întregii ţări.
 
„Pentru buna organizare şi desfăşurare a Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor, la nivelul Judeţului Suceava s-a constituit Comisia Judeţeană Suceava, pe lângă care funcţionează Secretariatul Tehnic“, a precizat Monica Tataru, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava.

În recensământul PILOT sunt incluse doar câteva localităţi din fiecare judeţ, iar din Suceava au fost selectate şapte sectoare. Trei dintre ele sunt în municipiul Suceava şi câte unul în comunele Dărmăneşti, Pătrăuţi, Vereşti şi Putna, iar fiecare sector cuprinde un număr de 100 locuinţe.

„Centralizarea datelor se va realiza până la data de 23.05.2011, urmând ca acestea să fie analizate şi să se aducă eventualele corecţii privind procedura de recenzare ce se va aplica pentru procesul din luna octombrie“, a explicat Monica Tataru.
   
Recensământul populaţiei şi al locuinţelor se va desfăşura în perioada 22 – 31 octombrie şi va avea ca moment de referinţă, pentru înregistrarea datelor, ora 00.00 a zilei de 22 octombrie.

România, ca stat membru, trebuie să respecte legislaţia Uniunii Europene în domeniul statistic, precum şi recomandările ONU în privinţa efectuării recensămintelor populaţiei şi ale locuinţelor la începutul fiecărui deceniu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările