Încă 13 decese cauzate de COVID-19 în România au fost raportate oficial în cursul serii de luni, 30 martie. „Au fost înregistrate între 22-29 martie 2020“

Încă 13 decese cauzate de COVID-19 în România au fost raportate oficial în cursul serii de luni, 30 martie. „Au fost înregistrate între 22-29 martie 2020“

Grupul de Comunicare Strategică a raportat în seara zilei de luni, 30 martie, 13 noi decese cauzate de epidemia cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit raportului publicat oficial, „au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus. Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 şi 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgenţă Suceava, în mai multe secţii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020. Data confirmării rezultatelor pozitive către INSP este 30 martie 2020“.
 
Numărul total al deceselor cauzate de COVID-19 în România a ajuns astfel la 65.
 
Noua şefă a Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Manuela Trifan, susţine că Spitalul Judeţean Suceava nu a transmis lista actualizată a persoanelor care au murit în ultima săptămână, după infectarea cu COVID 19.
 
Situaţia este cu atât mai gravă cu cât de la debutul pandemiei până în prezent, Grupul de Comunicare Strategică a arătat că doar 10 suceveni au decedat din cauza noului coronavirus.

Astăzi, 30 martie, ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela şi secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat, vor susţine o declaraţie de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, începând cu ora 23:00
Declaraţia va fi transmisă de TVR, revenim cu detaliile tehnice.

Declaraţia va fi transmisă fără sigla TVR, fapt pentru care rugăm posturile de televiziune care retransmit preluând semnalul TVR să insereze sigla sau să precizeze faptul ca transmisia este preluare TVR. 


De asemenea, declaraţia va fi transmisă pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: