Unirea Slobozia joacă duminică, 12 septembrie, cu Petrolul Ploieşti

Unirea Slobozia joacă duminică, 12 septembrie, cu Petrolul Ploieşti

Jandarmii fac apel la spectatori să respecte ordinea publică FOTO Adevărul

Duminică, 12 septembrie 2021, începând cu ora 11.00, pe stadionul „1 Mai” din Slobozia, va avea loc partida de fotbal din cadrul Ligii a II-a dintre A.F.C. Unirea 04 Slobozia şi ACS Petrolul 52 Ploieşti.

Jandarmeria Ialomiţa, în cooperare cu Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa, poliţişti şi pompieri, va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestui eveniment sportiv.
 
Suporterii vor avea acces pe stadion începând cu ora 09.00, pe baza invitaţiilor care vor fi distribuite la porţile de acces în stadion şi a documentelor care confirmă respectarea regulilor sanitare şi epidemiologice, însoţite de actul de identitate. Purtarea măştii de protecţie de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
 
Accesul suporterilor echipei gazdă în incinta arenei sportive se va realiza pe poarta de acces din strada Stadionului. Meciul se va desfăşura cu spectatori, în limita a 75% (aproximativ 3.500 de locuri) din capacitatea stadionului, ir forţele de ordine fac apel la susţinătorii celor două echipe să conştientizeze situaţia epidemiologică actuală şi să respecte măsurile stabilite de către organizator şi indicaţiile forţelor de ordine. 
 
Pentru accesul în arena sportivă, spectatorii vor avea nevoie de documentele epidemiologie care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, rezultatul negativ al unui test RT-PCR, rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările