Un pui de barză rănit, dus de poliţişti la un centru de reabilitare şi salvare

Un pui de barză rănit, dus de poliţişti la un centru de reabilitare şi salvare

Puiul de barză rănit a fost salvat de poliţişti FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii Biroului Pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Ialomiţa au emis un nou ordin de plasare în adăpost a unui pui de barză rănit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din localitatea Copuzu i-a alertat pe oamenii legii cu privire la faptul că a găsit un pui de barză rănit pe un drum public. 
 
Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au intervenit la faţa locului, constatând faptul că puiul de barză are o aripă rănită, aflându-se în imposibilitatea de a zbura. 
 
Având în vedere că pasărea se afla într-o situaţie de risc, poliţiştii au transportat-o la un Centru de reabilitare şi salvare a animalelor sălbatice de pe raza judeţului Ilfov şi au emis un ordin de plasarea  într-un adăpost, pentru o perioadă de 45 de zile. 
 
Până la această dată, de la înfiinţarea Biroului Pentru Protecţia Animalelor, la nivelul judeţului Ialomiţa au fost emise 5 astfel de ordine de plasare a animalelor aflate în situaţii de risc, în adăposturi de salvare şi reabilitare.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările