Razie la Ţăndărei. Câte amenzi au aplicat poliţiştii

Razie la Ţăndărei. Câte amenzi au aplicat poliţiştii

Razie cu forţe mărite la Ţăndărei FOTO IPJ Ialomiţa

Zeci de poliţişti şi jandarmi au acţionat sâmbătă, 14 august, în intervalele orare 09.00 – 12.00 şi 21.00 - 01.00,  la Ţăndărei pentru prevenirea şi combaterea violenţei stradale, prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice, precum şi de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55/2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe parcursul activităţilor desfăşurate au fost legitimate peste 90 de persoane şi controlate 55 de autovehicule, precum şi 10 societăţi comerciale.
 
Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 44 de  sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 10.500 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât şi pentru încălcarea normelor rutiere, de convieţuire socială, precum şi cele privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.
 
Conform IPJ Ialomiţa, cele mai multe sancţiuni au fost aplicate în cadrul filtrelor rutiere, fiind reţinute totodată 3 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.
 
Poliţiştii au depistat, în cadrul activităţilor, în flagrant, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Ţăndărei, care avea asupra sa un pistol, fără muniţie, pentru care nu era autorizat. Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii întocmind dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările