Petrecere privată cu lăutari, întreruptă la Feteşti. Câte sancţiuni au fost aplicate

Petrecere privată cu lăutari, întreruptă la Feteşti. Câte sancţiuni au fost aplicate

Poliţia s-a sesizat din oficiu despre petrecerea organizată la Feteşti în plină pandemie FOTO Adevărul

Sancţiuni în valoare de 4.800 de lei au fost aplicate pentru organizarea şi participarea la o petrecere privată în municipiul Feteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Feteşti, se organizează o petrecere privată. Poliţiştii au luat măsura de întrerupere a evenimentului aflat în desfăşurare, toţi participanţii părăsind locaţia.
 
De asemenea, atât organizatorul evenimentului, cât şi 7 participanţi precum şi 4 cântăreţi prezenţi au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii 55/2920 şi Legii 61/1991, cu amenzi în valoare totală de 4.800 de lei. În ultimele 24 de ore, poliţiştii ialomiţeni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.  La aceste activităţi au participat peste 100 de  efective. 
 
În cadrul acţiunilor, poliţiştii ialomiţeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19. 
 
Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 33 de societăţi comerciale, 10 mijloace de transport persoane, fiind legitimate totodată aproximativ 800 de persoane.  Pentru abaterile constatate au fost aplicate 140 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.000 de lei. 
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările